Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Focum helpt ons om de juiste klanten te vinden"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Achteraf betalen: wel of niet uitbesteden?

27 maart 2017
Achteraf betalen uitbesteden-1

Steeds meer webshops bieden achteraf betalen aan. Het is wettelijk verplicht en verhoogt de conversie. Toch ziet menig webshopeigenaar de bui al hangen: debiteuren die niet betalen en investeringen in nieuwe processen en systemen. Uitbesteding biedt dan uitkomst. Maar hoe ver gaat u in het overdragen van uw waardevolle klanten aan een ander?


Lees meer

Focum aanwezig op Webwinkel Vakdagen 2017

13 januari 2017

Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2016 vindt de elfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig. Bent u geïnteresseerd in e-commerce? Dan mag u dit evenement niet missen! U vindt Focum op stand 09.


Lees meer

Nu ook AchterafBetalen bij Pay.nl

23 mei 2016
Pay.nl logo

Sinds 1 april is Focum toegevoegd aan de betaalopties van Pay.nl. Na een pilot met enkele klanten is deze betaaloptie nu ook beschikbaar voor de andere klanten van Pay.nl. General Manager Olaf Kok vertelt waarom is gekozen voor AchterafBetalen van Focum en wat de toegevoegde waarde is van deze extra betaalmogelijkheid.


Lees meer

Achteraf betalen bij Halfords 2.0

05 januari 2016
Halfords

Sinds 1 december 2015 is de nieuwe webwinkel van Halfords live. Klanten kunnen nu ook online terecht voor een uitgebreid aanbod aan fiets- en autoaccessoires. Dit alles kunnen zij eenvoudig achteraf betalen, verzorgd door Focum en payment service provider Buckaroo.


Lees meer

Intussen in Kapelle

11 november 2015
Smulderstextiel.nl

Commercieel directeur Leendert Rijnsburger van Focum reist van Hilversum naar Kapelle in Zeeland om tussen het beddengoed één van zijn meest interessante klanten het hemd van het lijf te vragen over diens marketingactiviteiten.


Lees meer

De voordelen van AchterafBetalen

07 september 2015
Voordelen achteraf betalen

Na iDEAL is achteraf betalen de populairste betaalmethode onder consumenten. Maar, wat vaak vergeten wordt, is dat achteraf betalen ook veel voordelen heeft voor de webwinkelier: het levert extra contactmomenten op, betrouwbare klantdata en tevreden klanten. Waarom bieden veel webwinkels dan nog geen achteraf betalen aan?


Lees meer

De toekomst van online betalingen

05 augustus 2015
Betalen

Zowel de offline als online betaalervaringen veranderen. Technologische innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Volgens Roland Borsboom, accountmanager bij Focum, moet een betaalmethode vooral het gemak voor de consument onderschrijven. “Eenvoud en veiligheid zullen in de toekomst steeds belangrijker worden.”


Lees meer

Delivering beauty since 2004

27 mei 2015
JohnBeerens

Al meer dan elf jaar levert JohnBeerens.com kwalitatief hoogstaande beautyproducten. De beautywebshop heeft onlangs een grote transformatie ondergaan. Onderdeel daarvan is nu ook de mogelijkheid tot achteraf betalen, verzorgd door Focum en payment service provider Buckaroo.


Lees meer

AchterafBetalen nu ook bij One Stop Webshop

22 april 2015

AchterafBetalen heeft een nieuwe partner: One Stop Webshop. Door deze samenwerking kunnen bestaande en nieuwe klanten van One Stop Webshop AchterafBetalen eenvoudig opnemen in hun webwinkel. Daarmee kunnen ook de klanten van One Stop Webshop profiteren van de voordelen van AchterafBetalen: een hogere conversie en meer tevreden klanten.


Lees meer

Van dorpswinkel naar grootste modecollectie van het noorden

06 maart 2015
Modewereld

Van de Belt Modewereld, het dorpswinkeltje waar je vroeger huishoudtextiel kocht, heeft nu één van de grootste modecollecties van Nederland. Het winkeltje van oma werd in de jaren zestig verder uitgebouwd en het assortiment werd uitgebreid met meubelen en mode.


Lees meer

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden