Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Conversie verhogen met persoonlijk drogisterij advies en betaalgemak

25 september 2017
drogistnl2-2

De drogisterijmarkt beweegt flink. Waar in de winkelstraten de grote ketens domineren en kleine drogisterijen hun winkel sluiten, groeit de sector online enorm. Voor Jacco Luijk en zijn vrouw Miranda, eigenaren van Drogist.nl, is het de dagelijkse praktijk. Hoe onderscheid je je en waarmee ontzorg je de klant?


Lees meer

Klanten binden met een goed retourbeleid

27 juni 2017

Wie een webshop heeft, weet dat het erbij hoort: retouren. Steeds vaker sturen consumenten producten terug. Ze bestellen een artikel in meerdere maten, verschillende kleuren of het artikel voldoet niet aan de verwachtingen. Een frustratie voor veel retailers. Toch kunt u profiteren van een goed ingericht retourbeleid.


Lees meer

Twijfelende klant laten converteren met AchterafBetalen

16 mei 2017
Baby Plus

De e-commerce markt is ontzettend dynamisch en snel veranderend. Dat vraagt om veel inzet, creativiteit en aanpassingsvermogen van een retailer. Tim van Haaster, eigenaar van Baby Plus, weet dat als geen ander. Hij vertelt over het online ondernemen, de uitdagingen die op zijn pad komen, hoe ze de klantbeleving steeds verder verbeteren en over hoe AchterafBetalen een serieuze bijdrage kan leveren in de conversie.


Lees meer

Achteraf betalen: wel of niet uitbesteden?

27 maart 2017
Achteraf betalen uitbesteden-1

Steeds meer webshops bieden achteraf betalen aan. Het is wettelijk verplicht en verhoogt de conversie. Toch ziet menig webshopeigenaar de bui al hangen: debiteuren die niet betalen en investeringen in nieuwe processen en systemen. Uitbesteding biedt dan uitkomst. Maar hoe ver gaat u in het overdragen van uw waardevolle klanten aan een ander?


Lees meer

Focum aanwezig op Webwinkel Vakdagen 2017

13 januari 2017

Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2016 vindt de elfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig. Bent u geïnteresseerd in e-commerce? Dan mag u dit evenement niet missen! U vindt Focum op stand 09.


Lees meer

Nu ook AchterafBetalen bij Pay.nl

23 mei 2016
Pay.nl logo

Sinds 1 april is Focum toegevoegd aan de betaalopties van Pay.nl. Na een pilot met enkele klanten is deze betaaloptie nu ook beschikbaar voor de andere klanten van Pay.nl. General Manager Olaf Kok vertelt waarom is gekozen voor AchterafBetalen van Focum en wat de toegevoegde waarde is van deze extra betaalmogelijkheid.


Lees meer

Achteraf betalen bij Halfords 2.0

05 januari 2016
Halfords

Sinds 1 december 2015 is de nieuwe webwinkel van Halfords live. Klanten kunnen nu ook online terecht voor een uitgebreid aanbod aan fiets- en autoaccessoires. Dit alles kunnen zij eenvoudig achteraf betalen, verzorgd door Focum en payment service provider Buckaroo.


Lees meer

Intussen in Kapelle

11 november 2015
Smulderstextiel.nl

Commercieel directeur Leendert Rijnsburger van Focum reist van Hilversum naar Kapelle in Zeeland om tussen het beddengoed één van zijn meest interessante klanten het hemd van het lijf te vragen over diens marketingactiviteiten.


Lees meer

De voordelen van AchterafBetalen

07 september 2015
Voordelen achteraf betalen

Na iDEAL is achteraf betalen de populairste betaalmethode onder consumenten. Maar, wat vaak vergeten wordt, is dat achteraf betalen ook veel voordelen heeft voor de webwinkelier: het levert extra contactmomenten op, betrouwbare klantdata en tevreden klanten. Waarom bieden veel webwinkels dan nog geen achteraf betalen aan?


Lees meer

De toekomst van online betalingen

05 augustus 2015
Betalen

Zowel de offline als online betaalervaringen veranderen. Technologische innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Volgens Roland Borsboom, accountmanager bij Focum, moet een betaalmethode vooral het gemak voor de consument onderschrijven. “Eenvoud en veiligheid zullen in de toekomst steeds belangrijker worden.”


Lees meer

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden