Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Focum helpt ons om de juiste klanten te vinden"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

SmartPurchase op It's All About Digital event 2017

17 november 2017
new_Smartpurchase Worldline Social share aangepast

Op 7 november presenteerde Focum over SmartPurchase op het Worldline It's All About Digital event 2017. Tijdens één van de breakout sessies presenteerde Frank Buitenhuis en Luc Kitslaar over SmartPurchase.


Lees meer

Verklaring van Focum

24 oktober 2017
E-mailadressen verzamelen

ten behoeve van een publicatie over handelsinformatiekantoren


Lees meer

Introductie: Joep Hamers

03 oktober 2017
Joep2-2

Vanaf augustus 2017 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker, Joep Hamers. Onze nieuwe collega stelt zichzelf graag aan u voor.


Lees meer

NVH positief over oprichting meldpunt datagebruik

13 januari 2017
NVH

De Consumentenbond start een meldpunt voor het gebruik van data. Hiermee richten zij zich specifiek op de toepassing van data bij klantacceptatie. De Nederlandse Vereniging van Handelsinformatiebureaus (NVH) staat positief tegenover de oprichting van dit meldpunt.


Lees meer

Focum wordt onderdeel van Arrow Global

04 mei 2016

Op 4 mei 2016 heeft Arrow Global Group PLC de aandelen van Investing B.V., de organisatie waartoe Focum behoort, overgenomen van HAL Investments B.V. Deze overname is op 1 april jl. aangekondigd en we kunnen nu mededelen dat de overname definitief is geworden.


Lees meer

Focum lanceert nieuwe website

22 februari 2016

Focum heeft een nieuwe website gelanceerd. De afgelopen jaren heeft Focum een flinke groei doorgemaakt en dit vraagt om een website die beter aansluit op het huidige aanbod en karakter van de organisatie: modern, ambitieus en deskundig. Belangrijk doel van de nieuwe website is het centraal stellen van de klantvraag.


Lees meer

Focum verzorgt volledige O2C keten

14 maart 2014

Nu de laatste puntjes op de i zijn gezet, is Focum in staat de gehele Order to Cash (O2C) keten voor bedrijven over te nemen of hen hierin te ondersteunen. Dit proces omvat alles van het selecteren en segmenteren van klanten, het waarborgen van datakwaliteit, kredietwaardigheidsbepaling, het gehele facturatieproces inclusief risico overname, het debiteurenbeheer tot en met het incasso- en deurwaarderstraject.


Lees meer

België en Nederland versterken elkaar

11 december 2013
Internationaal

Met de recente opening van het kantoor in Antwerpen is Focum nu ook volop actief op de Belgische markt. De uitbreiding levert een interessante wisselwerking tussen de beide markten op.


Lees meer

Focum opent kantoor in België

29 juli 2013

Om de continue expansie nog meer kracht bij te zetten, opent Focum een kantoor in België. Jan Verrept is daar als Country Manager verantwoordelijk. “De uitbreiding naar België is een logische volgende stap in de groei en ambities van Focum.”


Lees meer

Focum vergroot slagkracht met belang in MDS Group

09 oktober 2012
OndertekeningMDS

Focum was al de marktleider op het gebied van data- en risicomanagement in Nederland en vergroot nu zijn slagkracht door het nemen van een meerderheidsbelang in de MDS Group in Abcoude. Dit heuglijke feit werd maandag 8 oktober 2012 gevierd met de ondertekening van de overeenkomst.


Lees meer

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden