Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

AchterafBetalen van Focum scoort op Webwinkel Vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari 2018 stond Focum met de diensten AchterafBetalen en SmartPurchase op de Webwinkel Vakdagen 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Focum verspreidde in totaal 600 flyers met chocolademunten, verzamelde maar liefst 150 leads en voerde gesprekken met honderden bezoekers. De accountmanager van AchterafBetalen, Ilse van Dartel, is al druk bezig met het opvolgen van de leads: "De eerste aanvragen komen al binnen. Ik heb net gebeld met een retailer met 16 webwinkels."

Stand
Dit jaar stond Focum er met een compleet nieuwe stand, speciaal ontworpen door standbouwer Merkenbaar. De stand was 15m2 en volledig in de stijl van Focum en AchterafBetalen. Twee statafels lagen vol met flyers over o.a. AchterafBetalen, SmartPurchase en Focum. Verder werden alle 600 AchterafBetalen-flyers met chocolademunten verspreid onder de bezoekers en bestelde verschillende webwinkels de gratis AchterafBetalen-goodiebag in de speciale webwinkel. Het standpersoneel voerde continu gesprekken met de Webwinkel Vakdagen bezoekers. 

Webwinkel Vakdagen
De Organisatie Groep Zuid (OGZ) organiseerde de Webwinkel Vakdagen dit jaar voor de 12e keer. Ook deze editie werd weer druk bezocht met ruim 12.500 bezoekers. En totaal waren er verder ruim 270 exposanten en 220 lezingen van onder anderen Pieter Zwart van Coolblue), Alex Ootes van Amazon en Piet Coelewij van Wehkamp. Zij deelden hun passie, kennis en humor met het publiek.

2019?
Volgend jaar is Focum zeker weer op de Webwinkel Vakdagen! De inschrijving is compleet, en wij zijn in 2019 weer te vinden op standnummer 25.

Meer weten over AchterafBetalen? Kijk op www.achterafbetalen.nl. Nieuwsgierig geworden naar SmartPurchase? Kijk dan op www.smartpurchase.nl.

*o.b.v. gemiddeld orderbedrag van €50,-, toetskosten: €0,50 en premie: 1%.


 

Tags: Focum

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden