Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

23 januari 2018   |  

Focum op Webwinkel Vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari is het zover: De Webwinkel Vakdagen 2018! Focum vertelt hier webwinkels over AchterafBetalen en over SmartPurchase. Kom langs bij stand 25.

AchterafBetalen
Met AchterafBetalen krijgen webwinkels een extra betaalmogelijkheid: consumenten kunnen eerst zien en dan betalen. Speciaal voor de Webwinkel Vakdagen is AchterafBetalen nu nog goedkoper: slechts €1,- per order*! En je kunt op de stand de exclusieve ‘AchterafBetalen goodiebag’ bestellen. Doorloop het bestelproces op de informatiezuil, of vraag het standpersoneel om meer informatie. Door de modulaire opbouw van AchterafBetalen is er altijd een passende oplossing mogelijk en dankzij de jarenlange ervaring is Focum in staat een hoge acceptatie te garanderen. De factuur is bij Focum voor 100% gegarandeerd en het gehele proces vindt plaats in de huisstijl van de webwinkel.

SmartPurchase
Wil je als retailer AchterafBetalen ook op de winkelvloer? Dat kan nu! SmartPurchase brengt AchterafBetalen naar de winkelvloer, met een gekoppelde klantenkaart. Tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018 zoekt Focum geinteresseerde retailers die willen innoveren met betaalmogelijkheden op de winkelvloer. Met SmartPurchase is het namelijk voor klanten mogelijk om op de winkelvloer achteraf te betalen met een gekoppelde (whitelabel) klantenkaart. Zo krijg je als retailer veel nieuwe klantdata en die kan direct ingezet worden voor marketingdoeleinden. Dit is klantvriendelijk en het straalt vertrouwen uit naar de klant. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar stand 25 op de Webwinkel Vakdagen.

Webwinkel Vakdagen
De Organisatie Groep Zuid (OGZ) organiseert de webwinkel Vakdagen nu voor de 12e keer. Vorig jaar bezocht een record aantal beursgangers het evenement: 11.176! Ook deze editie zit weer vol met relevante thema’s, inspirerende sprekers en natuurlijk de exposanten. Meld je nu aan en ontvang gratis toegang tot het #1 e-commerce-event van de Benelux.

 

*uitgaande van gemiddeld orderbedrag van €50,-, toetskosten: €0,50 en premie: 1%.

Tags: Focum

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden