Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Focum helpt ons om de juiste klanten te vinden"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Statement Focum naar aanleiding van winnen Big Brother Awards

11 december 2017

 

Statement Focum naar aanleiding van winnen Focum Big Brother Awards

Focum werd in november genomineerd voor de Big Brother Awards en heeft deze prijs vandaag tot onze spijt ‘gewonnen’. Met de award wordt de indruk gewekt dat Focum onzorgvuldig omgaat met privacyregelgeving en vrijheid van burgers.

De organisatie Bits of Freedom reikt deze prijs uit. Hoewel Focum het toejuicht dat organisaties en bedrijven elkaar goed in de gaten houden als het gaat om privacyregelgeving en vrijheid van burgers, zijn we het niet eens met het winnen van de Big Brother Award.

Overigens geeft Bits of Freedom in een verklaring aan dat “de winst niet is omdat Focum zich niet aan de privacyregelgeving zou houden. Dat kunnen wij namelijk niet goed beoordelen.” Enige onderbouwing in de vorm van een juryrapport is niet voorhanden.

Focum is trotse marktleider op het gebied van data- en risicomanagement. We bieden diverse oplossingen op het gebied van marketing, klantbeheer, risico-overname en creditmanagement. Wij bieden intelligente en innovatieve oplossingen die bedrijven helpen het maximale uit hun klantrelatie te halen. Niets van dit alles is er ook maar enigszins op gericht om privacy van klanten te schenden of om onbehoorlijke praktijken te stimuleren.

Focum hanteert strenge voorschriften om de privacy van betrokkenen te waarborgen, en respecteren de wet- en regelgeving hieromtrent. Bij de verwerking van persoonsgegevens werken wij altijd conform de bepalingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

We betreuren het winnen van deze prijs en herkennen ons niet in het geschetste beeld. We zien het dan ook als onze taak om nog meer openheid en duidelijkheid te verschaffen als het gaat om onze activiteiten. We willen volledig transparant zijn, dus mochten er vragen zijn over deze prijs of de manier waarop wij onze klanten helpen, dan kunt u ons bereiken op 088 - 730 65 55 (Afd. Klantenservice).
 

Frank Buitenhuis

Directeur Focum

 

 

Tags: Focum

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden