Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Focum spreekt op Huurincasso Congres 2017

Op dinsdag 28 maart 2017 vindt het Huurincasso Congres plaats. Tijdens deze dag verzorgt Focum een interactieve sessie over de toepassing van data driven creditmanagement in de huursector. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs en bezoek ons op onze stand!

Datum 28 maart 2017
Tijd 11:00 - 17:00 uur
Locatie NBC Congrescentrum, Nieuwegein
Sessie Focum 15:00 uur in zaal 16

Huurincasso Congres

Het Huurincasso Congres richt zich specifiek op de corporatiesector en brengt professionals en dienstverleners op het gebied van huurincasso op één inspirerende dag bij elkaar. Deze dag biedt bezoekers de nieuwste inzichten op het gebied van klantgericht incasseren, segmentatie, vroegsignalering en meer. Dit jaar is het thema ‘Samenwerking in de keten’. Focum is tijdens deze dag aanwezig om meer te vertellen over het gebruik van data in het creditmanagementproces.

Sessie data driven creditmanagement

Om 15:00 uur staat de sessie van Alexander van Dijk over data driven creditmanagement op het programma. Alexander legt uit hoe het gebruik van data het creditmanagementproces verder kan optimaliseren. Iedere huurder is namelijk anders en aandacht voor deze verschillen kan het rendement van het incassoproces flink verhogen.

Tijdens deze interactieve sessie laat Alexander middels een praktijkcase zien hoe wij een data-driven incassoproces hebben ingericht voor één van onze klanten. Het gebruik van data in het gehele betaalproces, van acceptatie tot incasso, komt daarbij aan bod. De aanwezigen horen niet alleen hoe ze hun incassoproces efficiënter kunnen inrichten, maar ook hoe ze een beter inzicht krijgen in hun incassoportefeuille.

Bezoek ons op 28 maart

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van data driven creditmanagement? Bezoek dan onze sessie en kom langs op onze stand. Wij vertellen u graag meer. Via de website van het Huurincasso Congres kunt u zich registreren als bezoeker.

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden