Focum
Focum
het antwoord op uw vraag

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Focum helpt ons om de juiste klanten te vinden"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Cursussen & Opleidingen

Focum verzorgt complete opleidingen en één- of meerdaagse trainingen op trainingslocaties in heel Nederland. Kenmerkend voor onze opleidingen en trainingen zijn de persoonlijke aanpak en het hoge kwaliteitsniveau.

Soms is er binnen uw organisatie méér nodig dan een reguliere opleiding. In dat geval bekijken we samen met u welke invalshoek de beste is: een gecomprimeerde training, een combinatie van diverse trainingen of een (interactief) maatwerktraject. Het voordeel hiervan is dat deze georganiseerd kan worden op de plaats en tijd die u en uw medewerkers schikken en u bepaalt zelf waar accenten op gelegd dienen te worden die voor uw specifieke bedrijf van belang zijn. De opleiding sluit dan volledig aan op uw vraag en/of opleidingsbehoefte. Deze mogelijkheden bieden we zowel incompany bij uw organisatie als op een externe locatie.

Onze opleidingen

  • Opleiding Marketing Intelligence: de afgelopen jaren zetten bedrijven steeds meer data in om hun marketingactiviteiten te verbeteren. Kennis van Marketing Intelligence is daarbij onontbeerlijk. Met de Marketing Intelligence opleidingen van Focum investeert u in deze kennis.

  • Workshop Credit Scoring: doel van de workshop credit scoring is om u het belang te laten inzien van klantdifferentiatie en –segmentatie. Stapsgewijs nemen we u mee op reis naar het 'ultieme' beslismodel. Een onmisbare workshop voor iedereen die zich bezighoudt met het analyseren van klanten(databases).

Aanmelden

U kunt zich direct online aanmelden voor onze opleidingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Laatste nieuws

NVH positief over oprichting meldpunt datagebruik

13 januari 2017   |   Focum

De Consumentenbond start een meldpunt voor het gebruik van data. Hiermee richten zij zich specifiek op de toepassing van data bij klantacceptatie. De Nederlandse Vereniging van Handelsinformatiebureaus (NVH) staat positief tegenover de oprichting van dit meldpunt.

lees verder

Focum aanwezig op Webwinkel Vakdagen 2017

13 januari 2017   |   Debiteurenbeheer

Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2016 vindt de elfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig. Bent u geïnteresseerd in e-commerce? Dan mag u dit evenement niet missen! U vindt Focum op stand 09.

lees verder

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden