Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Focum helpt ons om de juiste klanten te vinden"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Schuldbewaking

Oninbare vorderingen alsnog incasseren

Schuldbewaking zorgt ervoor dat het aantal oninbare vorderingen niet uit de hand loopt. Niet in alle gevallen lukt het u namelijk om een vordering te innen. De debiteur is onvindbaar of de vordering komt zonder resultaat terug van de deurwaarder. Met schuldbewaking houden wij uw vorderingen scherp in de gaten. Zo kunt u de vordering toch innen, wanneer de situatie verandert.

Uw voordelen met schuldbewaking van Focum

  • Afgeboekte vorderingen toch innen
  • Verjaring voorkomen
  • Automatisch gegevens controleren
  • Geen inspanning van uw kant

Nieuwe informatie verzamelen

Met schuldbewaking van Focum controleren wij continu volledig automatisch of er nieuwe informatie beschikbaar is om het aantal oninbare vorderingen terug te dringen. Denk hierbij aan nieuwe contactgegevens of een veranderde financiële situatie van de debiteur. Is dit het geval, dan attenderen wij u hierop. Indien gewenst kunnen wij direct actie voor u ondernemen om de vordering alsnog te innen.

Verjaring dankzij schuldbewaking voorkomen

Door uw vorderingen bij Focum in schuldbewaking te plaatsen, voorkomt u verjaring. Hierdoor kunt u ook na meerdere jaren aanspraak maken op het openstaande bedrag. Wij blijven uw debiteur volgen.

Wilt u meer informatie over schuldbewaking van Focum? Neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws

Introductie: Joep Hamers

03 oktober 2017   |   Focum

Vanaf augustus 2017 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker, Joep Hamers. Onze nieuwe collega stelt zichzelf graag aan u voor.

lees verder

Revolutie in de paymentsector

03 oktober 2017   |   Datamanagement

Het betaalproces vormt vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel in retail en moet eigenlijk zo eenvoudig mogelijk, bijna seamless, verlopen. In deze Ronde Tafel Sessie van Online Retailer staat de paymentsector centraal. De experts aan tafel komen tot de verrassende conclusie dat er de laatste jaren eigenlijk niet zo gek veel is veranderd in de paymentsector. De komende vijf jaar daarentegen wordt het veel spannender. Staan we aan de vooravond van een revolutie?

lees verder

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden