logo-focum-liggend.1920x1920

Meer grip op het incassoproces

Wat is het resultaat op uw vorderingen? En welke incassopartners presteren het best? Het is vaak lastig om de verschillende rapportages van uw incassopartners met elkaar te vergelijken. En als u niet weet wat er precies gebeurt, kunt u ook niet ingrijpen. Met SmartCollect is dit verleden tijd: de ideale tool voor rapportages en benchmarking van uw incassozaken. Zo krijgt u grip en inzicht.

Meten is weten

Met de rapportage- en analysemodule van SmartCollect heeft u altijd inzicht in het aantal uitstaande dossiers, de openstaande hoofdsom en het behaalde rendement per portefeuille. De rapportages zijn universeel, waardoor u de resultaten van verschillende incassobureaus eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Zo heeft u een krachtige tool in handen om de rendementsontwikkeling van uw vorderingen te analyseren.

image-083.1920x0

Met SmartCollect krijgt u:

  • Een volledig beeld van uw incassoportefeuille
  • De meest uitgebreide rapportagemodule in de markt
  • De ideale tool om incassopartners te benchmarken
  • Uniforme informatie & inzicht in prestaties
  • De juiste informatie voor de juiste beslissingen

Benchmarken

Met SmartCollect krijgt u toegang tot meer dan vijftien verschillende incassobureaus en deurwaarders. Bovendien vergelijken we hun prestaties continu via een champion challenger systeem, zodat u altijd kunt rekenen op de beste partijen voor uw vorderingen.

Wilt u meer weten over SmartCollect?
Neem contact met ons op of vraag een demo aan via onderstaand formulier.

Contact

Focum - SmartCollect
Bonairelaan 4
1213 VH Hilversum

T. 088 – 730 65 00
E. info@focum.nl

Demo aanvragen

Benieuwd hoe SmartCollect werkt? Vraag nu een demo aan!