Focum
Focum
het antwoord op uw vraag
focum-02n-1280x615
focum-03n-1280x615

“Focum weet hoe belangrijk klantinformatie is voor mijn bedrijf”

"Door Focum is de klantacceptatie binnen mijn bedrijf geoptimaliseerd"

"Ondersteuning in de gehele order to cash cyclus"

"Minder onbetaalde facturen, dankzij Focum"

"Maximaal rendement uit uw klantrelatie"

Branches

Iedere organisatie kent specifieke uitdagingen. Focum helpt organisaties op maat met branchegerichte oplossingen in de gehele order to cash keten.

  • E-commerce: wij helpen uw webshop om de klant centraal te stellen. Bij ons kunt u terecht voor het werven van nieuwe klanten, maar ook voor het toevoegen van AchterafBetalen aan uw betaalmethodes.
  • Energiemarkt: Focum helpt energieleveranciers om klanten te vinden die trouw zijn én goed betalen. Met onze hulp vindt u waardevolle klanten.
  • Financiële dienstverlening: banken, verzekeraars en andere financiële dienstverleners vinden bij Focum oplossingen om gerichter met klanten te communiceren, maar ook betalingsrisico’s in te schatten.
  • Fondsenwervers: dankzij onze uitgebreide databestanden, responsanalyses en data quality diensten kunt u als fondsenwerver rekenen op trouwe donateurs.
  • Incassobureaus: Focum levert uw incassobureau de juiste informatie voor het innen van uw vorderingen. Zo bent u in staat een goed resultaat te bereiken voor uw opdrachtgever.
  • Retail: klantcontact staat centraal in de retail. Focum helpt retailers om meer uit deze contactmomenten te halen en klantwaarde te vergroten.
  • Telecom: als telecomprovider is het een uitdaging de juiste klanten te vinden en aan u te binden. Focum helpt u om trouwe en goed betalende klanten te vinden.

Staat uw branche er niet bij? Neem contact met ons op om te horen wij wat voor uw organisatie kunnen betekenen.

aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Aanmelden